Ankilozan Spondilit Nedir ?

Romatizma hastalıkları genel bir tanımdır. Modern tıbbın tanımladığı 200 den fazla çeşidi bulunmaktadır. Almanya'da hekimler odasının açıkladığına göre 400 den fazla çeşidi olduğu belirtilmektedir. Ankilozan spondilit olarak bilinen ve "iltihaplı eklem romatizması" olarak da adlandırılan romatizma şikayetlerine karşı bitkisel kür tavsiye ediyorum. Bu bitkisel kürün herhangi bir yan etkisi yok. Tavsiye ettiğim romatizma kürü, perfore edilmiş kiraz sapı ile doğru vakitde toplanmış ve perfore ısırganın bir türü ile lavantanın bir türüdür. Ayrıca dıştan sürülmek suretiyle ardıç yağı gönderilmektedir.


Romatizma ağrılarının tedavisinde ağrı kesicilerin kullanılması sadece semptomatik bir tedavi yöntemidir. Yani ağrıyı ortadan kaldırır. Kullanılan ilaçlar romatizmayı ortadan kaldırmazlar, yani kesin bir tedavi yöntemi değildir. Sadece, romatizma hastalığının şikayetlerini geçici olarak yok ederler. Romatizma hastaları ilaçlarını kullandığı süre şikayet yaşamazlar.

Benim geliştirmiş olduğum destekleyici bitkisel kür ise, Ankilozan spondilit(iltihaplı eklem romatizması) hastalığını hem tedavi ediyor hem de hastalığı ortadan kaldırıyor. Tavsiye ettiğim destekleyici kürün kullanım vakti yaklaşık 1 ay sürmekte. Ankilozan spondilit hastalarının uygulamaya başladığı bu bitkisel destekleyici kür bedende depolanarak ilk haftadan sonra etkisini yavaş yavaş göstermeye başlamakta. İkinci haftadan itibaren de tedavi etmeye başlamakta.

NOT: Doktor kontrol ve tavsiyelerini ihmal etmeyin.