Google Adsense Nedir ? Adsense İle İnternetten Para Kazanma



Google Adsense Nedir ?

Google Adsense internet dünyasının en büyük lideri olan Google'ın sunduğu web sitesi yayıncılarının sitelerine Google Adsense reklamlarını yerleştirerek para kazandığı ücretsiz en büyük reklam platformudur.

100 $ ödeme sınırını aştığın taktirde bir sonraki ay sonunda paranı EFT ve ya Çek ile paranızı alabilirsin.

İlk olarak Google Adsense ile internetten para kazanmaya başlamak için Adsense linkinden kayıt olma sayfasına gidip başvuru yapılmalıdır. Başvuru Adsense'nin en zor kısmıdır diyebilirim çünkü Google AdSense ile internetten para kazanmak için belirli kriterleri bulunmaktadır. Adsense başvurusundan sonra Google çalışanları sitemizi Google Adsense politikalarına göre detaylı bir incelemeye alırlar. Değerlendirme aşamasından sonra başvuru sırasında belirttiğimiz e-mail adresine kabul edilip edilmediğimize dair bilgilendirme maili gelir.

Google Adsense Nasıl Çalışır ?

Google Adsense 'yi başka reklam şirketlerinden ayıran en büyük özelliği reklamları web sitesi içeriğine ve siteyi görüntüleyen kullanıcının ilgi alanına göre odaklı göstermesidir. Örneğin internetten para kazanmak ile site içinde internetten para kazanma konularına yönelik google reklamları görünür. Bunlar haricinde ki reklamlar ise kullanıcıların ilgi alanı ile alakalı Adsense reklamlarıdır. Google Adsense nin bu yöntemi uygulamasının en büyük sebebi web sitesine gelen ziyaretçileri reklamlara tıklamaya teşvik etmektir. Bu uygulama sayesinde Adsense kullanıcıları çok daha fazla para kazanma fırsatına sahip olabiliyorlar.

Google Adsense PPC yani Pay Per Click manasına gelen ziyaretçilerin web sitesindeki reklamları tıklaması ile para kazanılan bir sistemdir. Google Adsense başvurusu başarılı bir şekilde sonuçlandıktan sonra, web sitesi için görüntülenecek reklam bannerları Google Adsense > Reklamlarım 'dan kodları oluşturup, Adsense reklam kodlarını sitenin uygun yerlere yerleştirdikten sonra web sitemize gelen ziyaretçilerin bu reklamlara tıklama yapmasını beklemektir.

"Hamile Kalmayı Kolaylaştıran Yiyecekler Nedir ?" başlıklı makalemize buradan ulaşabilirsiniz...

0 yorum :

Yorum Gönder